Vuokra Avant on nykyajan talkooapu

Syksy on jo pitkällä, mutta pihatyöt näyttävät jatkuvan edelleen. Ainakin tämä näkyy Avantien vuokrauksessa. Koneet ovat ajossa ja tällä hetkellä tehdään paljon salaojia ja monet taloyhtiöt ovat vuokranneet koneita myös talkooväen avuksi. Muutamia nurmikoitakin on vielä perustettu, mutta niiden kylvö varmastikin jää odottamaan ensi kevättä.

Avantilla saa yllättävän isojakin salaojia tehtyä ilman aikaisempaa kaivurikokemusta. Vuokrauksen yhteydessä annamme aina kattavan opastuksen ja ajon oppii yllättävän nopeasti. Kaivuri yltää 1,7 metrin syvyyteen ja normaalilla pihalla tämä riittää yleensä hyvin.

Nyt odotetaan jännityksellä millainen talvesta tulee, seisovatko koneet vesisateessa vai pusketaanko taas ennätyskinoksia aamuin ja illoin. Avant on kustannustehokas vaihtoehto lumien luontiin isommiltakin alueilta. Lumikoneitakin on vielä saatavilla vielä rajoitetusti pitkälle vuokralle talven ajaksi. Kaikkein pienin Avant 220 sopii vain rajoitetusti lumitöihin puuttuvan lohkolämmittimen takia, mutta jo Avant 420 riittää erinomaisesti. Lämmittettyä ohjaamoa ei tähän malliin vielä kuulu, mutta penkki lämpenee ja muutenhan se on varusteista kiinni, vai mitä?

Avasimme sivuillemme ajantasaisen vuokrauskalenterin. Siitä voi koska tahansa tarkistaa onko Avantteja vapaana. Jos kalenterissa ei ole mitään merkintää, niin ainakin joku koneista on vapaana vuokrattavaksi. Tätä kehitellään talven aikana vielä lisää, mutta hyvin tämä ensimmäinenkin versio jo toimii.

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square