Avant vuokrauksen kevätkausi alkoi etuajassa

Kevät tuli jo ja Avantien vuokraussesonki pyörähti käyntiin etuajassa. Kevään parhaita viikonloppuja varataan jo nyt, joten kannattaa toimia ajoissa.

Kevään suosituimpia töitä Avantille ovat nurmikoiden perustukset. Avantilla levittää kuorma-autollisen, 13 kuutiota multaa noin 3-4 tunnissa. Kottikärryllä ja lapiolla tämä kestäisi päiviä. Avantilla onnistuu helposti myös vanhan pintamaan kuoriminen. Pehmeämpi maa lähtee suoraan kauhalla ja jos on vanha tai juurakkoinen maa, niin kaivuri on hyvä apu. Kaivurilla perustaa nopeasti myös kukkapenkit ja kaivaa puille ja muille istutuksille riittävän syvät kuopat.

Avant 220 painaa vain noin 700 kiloa, joten se ei jätä nurmikolle pysyviä jälkiä. Kaivurin ja kuskinkin kanssa kokonaispaino jää alle tuhannen kilon.Multaa levitettäessä paras varuste on kauha. Mullan levitys kannattaa aloittaa takimmaisesta nurkasta. Kippaa kauhallinen multaa ja levitä se heti peruuttamalla ja painamalla samaan aikaan kauhalla multaa voimakkaasti. Tällöin mullan saa yleensä myös riittävän tiiviisti tampattua ja erillistä jyräystä ei välttämättä tarvita. Ainakaan jos multakerros ei ole liian paksu.

Sivuiltamme voi tarkistaa suoraan varauskalenterista vapaat ajat. Avantin vuokraus on edullista ja se säästää nopeasti rahat voitetussa työajassa.

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square